Nov 9, 2008

Nothingtown

Let’s make this complicated, thinking is overrated
We’re busting out of this shitty little town
Green grass and colored lenses, tear down these picket fences
Burn in our beds while the city lies sleeping

Why, oh, why?
Are we starting up and going down?
My, oh, my!
Just the two of us in Nothingtown
Our superhero play, we’ll leave this town today
Hold on tighter with my lighter shining through

These city streets are burning, rose red your wheels are turning
Make me believe someday we could really leave
Blindfold a new direction, stop asking better questions
Don’t figure out that we’re never getting out

Why, oh, why?
Are we starting up and going down?
My, oh, my!
Just the two of us in Nothingtown
Our superhero play, we’ll leave this town today
And I’ll row it if you steer it, I’ll yell until you hear it
Hold on tighter with my lighter shining through

Why, oh, why?
Are we starting up and going down?
My, oh, my!
Just the two of us in Nothingtown
Our superhero play, our dreams get in the way
And I’ll row it if you steer it, I’ll yell until you hear it
Hold on tighter with my lighter shining through

Still stuck in Nothingtown
Still stuck in Nothingtown
Come on, let’s go!!!
(The Offspring – Nothingtown. Dari album: Rise and Fall, Rage and Grace)


Pengen deh rasanya minggat dari kota tempat tinggalku. Hehe… Jujur aja, aku bosen di sini terus. Setelah dengerin lagu ini (akhirnya, aku kembali mendengarkan The Offspring), jadi ngebuat aku berkhayal minggat dari rumah ama seorang pangeran impian (Muhahahaha!!!), tengah malem naik mobil Impala (masih inget serial Supernatural? Impala merupakan jenis mobil milik Dean Winchester di Supernatural) ke kota impianku (sengaja gak aku sebutin di sini). Sepanjang perjalan kita nyalain lagu-lagu rock and roll, bikin keributan di tengah malem, sambil nyanyi-nyanyi liar (ato lebih tepatnya tereak-tereak), bangunin orang-orang yang lagi tidur. Pasti enak tuh, nglakuin perjalanan dini hari pake mobil Impala dengan jendela yang dibiarin terbuka dan kena terpaan angin malem. Tssssaaahhhh…..

Impala:


Pangeran Impian (Maksudku adalah: Dean Winchester. Muhahahaha!!! Ngimpi!!!):

2 comments:

Anonymous said...

PinGin kemaNa haYoooooooooo....???

Ehem...Ehem....

Btw, kog paz mw komen ga bisa LewaT nama/URL???
Atow aq nya yG kGaak bisa???

-cemoet-

Anonymous said...

woi...

bangun...bangun...!!!!!!!!!